Carta Magica


Carta Magica Zagreb
Frankopanska 24
Zagreb, 10000
Croatia

38514846099

info@cartamagica.hr www.cartamagica.hr

09.00-21.00

Carta Magica je tvrtka specijalizirana za moderne društvene igre i hobi proizvode. Osnovani smo 2011. godine na temeljima prethodnika - tvrtke Land of Magic i one2play. Osnova naše ponude su društvene igre poznatih svjetskih proizvođača: Fantasy Flight Games, Rio Grande Games, Zman Games, Mayfair Games, Days of Wonder, Asmodee, Steve Jackson Games i mnogih drugih. Također, samo kod nas možete pronaći sve aktualne trading card igre poput Magic: the Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Cardfight Vanguard, World of Warcraft... Od popratnog asortimana tu je veliki izbor Ultra Pro i Dragon Shields zaštita za karte, albuma i stranica, deckboxova.

Za ljubitelje roleplaying igara (RPG) tu je izbor Pathfinder i Dungeons & Dragons proizvoda uz obilje raznovrsnih kockica i figura. Njegujemo i široki izbor Games Workshop proizvoda većinom Warhammer: Fantasy Battles, Warhammer 40k i Lord of the Rings tematike.

Od hobi proizvoda tu je široki asortiman Zvezda, Hobby Boss i Trumpeteer maketa te odličan izbor boja i pribora za sve koji se bave modelarstvom i izradom minijatura. Za ljubitelje fantasy i science-fiction franšiza tu je i izbor action figura, gadgeta, privjesaka, igračaka, DVD-ova i ostalih sitnica vezanih uz najpopularnije naslove kao što su Star Wars, Star Trek, Lord of the Rings, A Game of Thrones, Hobbit itd.

Product Lines Carried

Pathfinder Adventure Card Game
Pathfinder Adventure Path
Pathfinder Campaign Setting
Pathfinder Cards
Pathfinder Compatible Products
Pathfinder Maps
Pathfinder Modules
Pathfinder Roleplaying Game

Problem with this listing?