Osirionologist

Laetan the Collector's page

1 post. Alias of Rosgakori.


Full Name

Laetan

Race

Human

Classes/Levels

Occultist 1

Gender

Female

Size

MEdium

Age

20

Special Abilities

Implements

Alignment

Neutral Good

Deity

Cayden Cailean

Location

Varisia

Languages

Common, Varisian, Thassilonian

Occupation

Bounty Hunter

Strength 14
Dexterity 14
Constitution 14
Intelligence 15
Wisdom 10
Charisma 12

About Laetan the Collector

"Kraven Petonummi. Palkkionmetsästäjä, isä Olaf Petonummi toimi muurinvartijana Hiekkasärkän kylässä. Sisko Anwien kuoli 4709. 4710 Kraven lähti Varisiasta, vuosi Xin-Shalastin löytymisen jälkeen. Hän matkasi Cheliaxiin, sukunsa juurille. Hänet nähtiin isgeriläisessä baarissa 4713. Kuulemma kohtasi 4715 joukon seikkailijoita Varisiassa, mutta tästä on eri mielipiteitä. Tämä on viimeinen kerta kun hänestä on kuultu mitään."

"Armand Kvatch. Kauppias Albert Kvatchin toinen poika. Veli Alakay katosi tämän ollessa 16-vuotias. Armand toimi vakoojana ja tähmäkäpälänä Magnimarissa ja Hiekksärkässä. Meni naimisiin Shayliss Vinderin kanssa 4910, puoli vuotta Shalastin löytymisen jälkeen. Vihkijänä toimi nyt myös kadonnut pastori Alazor Freud. Armand avasi Kravenin rahoituksella Magnimariin majatalon "Säilä ja Hilpari". Sai tyttären muutama vuotta myöhemmin. Pyörittää yhä majataloa Magnimarissa, kertoillen kalavaleita elämästään ja toimii näytelmäkirjailijana."

"Alazor Freud. Puolihaltia ja kiertolainen, joka ajatui Hiekkasärkkään. Gozrehin ja Vihreän palvoja. 4709 hänen mukanaan kulki valkoinen tiikeri. 4710 hän vihki Armand Kvatchin ja Shayliss Vinderin, ja toimi jonkin aikaa pastorina Hiekkasärkässä, avaten Gozrehin pyhätön kaupunkiin. Sana hänestä ei liiku. Mistä hän tuli, mihin hän meni- mysteeri. Huhut puhuvat yhteisestä elämästä haltia-mannunvartija Shalelu Andosanin kanssa."

"Camlon Despris. Kiertolaisnoita. Alunperin Desprisin aatelissuvusta Korvosasta, josta hänet karkoitettiin kykyjensä vuoksi. 4709 lyöttäytyi Kravenin, Alazorin ja Armandin seuraan Hiekkasärkässä, ja ohjasi heitä suuriin seikkailuihin. Tatuoinnit viittaavat riimutaikuuteen. 4910 hän alkoi kerätä oppilaita ympärilleen. Noitia, manaajia, oraakkeleita; veren kautta voimansa saaneita. 4919 on Camlonin johtama Veren Veljeskunta kadonnut maan alle. Potentiaalinen uhka koko Varisialle. "

Laetan löi tikarin pöytään, jota korosti maalaus Varisian kartasta. Tikarin terä sai puupinnan halkeamaan Hiekkasärkän kohdalta. Laetan rapsutti tukkaansa, saaden jo valmiiksi takkuiset kutrit entistä pahempaan kuntoon. Hän nojasi eteenpäin pöydälle, katsoen tarkemmin muistikarttaansa.

"Voi isä. Melkoisessa sotkussa olet."