Assorted errors


Website Feedback


For the last few days I've been noticing that the "page loading" indicator for any page on the Paizo site keeps going for a long time after the page is apparently loaded. Further investigation has revealed that the pages are trying to load this file:

https://matomo.paizo.com/piwik.js

... but that subdomain is not responding to requests. So the loading indicator just keeps going until the connection times out.

While I'm here, I noticed a couple of other errors while I had the JS console open:

Quote:
Blocked loading mixed active content “http://paizo.com/include/fonts/OpenSans-Regular/OpenSans-Regular.woff”

Prob ably means you've got a hard-coded HTTP somewhere which needs to either be HTTPS or else be protocol-relative (which has downsides of its own).

And finally:

Quote:

ReferenceError: invalid assignment left-hand side in paizo-libraries-min-003.js

register
https://secure.paizo.com/include/paizo-libraries-min-003.js:340:236
<anonymous>
https://secure.paizo.com/cgi-bin/WebObjects/Store.woa/wa/DirectAction/creat eNewPost:381:1

Since that's minified code I don't know that I can give you much more useful detail than that, but it appears to be something that's called when someone is creating a new post.


Pathfinder Maps, Pathfinder Accessories, Starfinder Society Subscriber; Pathfinder Roleplaying Game Superscriber

Staff responses

here

and
here

Community / Forums / Paizo / Website Feedback / Assorted errors All Messageboards

Want to post a reply? Sign in.