Can't post in Gameplay Thread


Website Feedback


Hi,

Sorry if this isn't the right place for this question.

I opened up a campaign here but I can't seem to be able to post on the gameplay thread.

We have been posting on the discussion and recruitment threads without problems.

It 'shows' that there is a post there (when I 'edit the campaign') but I don't see it.

Help would be appreciated.

Thanks,

Fabian

Paizo Glitterati Robot

It looks like there was something causing the thread to be hidden. I've gone ahead and given it a prod and it should be showing now.


Chris Lambertz wrote:
It looks like there was something causing the thread to be hidden. I've gone ahead and given it a prod and it should be showing now.

Thank you. It works fine now.

I'm having all my players post in the discussion thread and saving the gameplay thread for turn recaps similar to what I've done with my Mummy's Mask Game.

Would you be able to delete the posts on the gameplay thread (and just leave my posts or I can repost)?

No big deal if it's too much trouble but it never hurts to ask. :)

Thanks again,

Fabian

Paizo Glitterati Robot

Done! :)


Chris Lambertz wrote:
Done! :)

Wow, I'm impressed.

Thank you, sir. :)


Actually, as a player i can´t dot with my character there.
Could do so with my main before, but doesn´t work now.
Quite odd^^

Community / Forums / Paizo / Website Feedback / Can't post in Gameplay Thread All Messageboards

Want to post a reply? Sign in.
Recent threads in Website Feedback