Paizo Forum Tools (Firefox / Chrome Browser Extension)


Online Campaigns General Discussion

351 to 363 of 363 << first < prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | next > last >>
Silver Crusade

Actually, never mind, I found a way. Pale Moon has an extension that is a list of old Firefox extensions and download links for them.


Glad you were able to find that — you can always download the latest version from the "Releases" page of the Github project.


Hi Oladon,

Campaign tools stopped working mysteriously a few days ago. Anyone else noticed this?

Liberty's Edge

Pathfinder Adventure Path, Rulebook, Starfinder Roleplaying Game Subscriber

I'm not having any issues, AFAICT. Alias sorting and new post highlighting still work.


Works fine for me on latest production Firefox build.


Mine's still working good here on Chrome.


I think this happens every time I clear my cache / cookies. However the extension is still activated in the settings area... anyone knows how to resolve this? PS: I'm using Chrome as well.


If you cleared your cache, make sure to go back to your campaigns page so the extension can re-sync.


GM PDK wrote:
I think this happens every time I clear my cache / cookies. However the extension is still activated in the settings area... anyone knows how to resolve this? PS: I'm using Chrome as well.

Yep, what Enchanter Tim said. Clearing your cache in most browsers also clears localStorage, which is what the extension uses to save your games and settings.

There's an item on my list to switch that over to using the various in-browser preference systems, but I haven't gotten to it yet...


The weird thing is that reloading the extension has installed it successfully on the 'Alias' tab but not on the 'Campaign' tab...


Additional data point: I just downloaded Mozilla Firefox browser and I'm experiencing the same problem, i.e.:

--> Campaign tools only rearranges the Aliases but not the Campaigns. Is there a setting within the Paizo website which deactivates extensions on the Campaigns page? could I have too many campaigns?


1 person marked this as a favorite.

Ok, I found the bug:

--> When you have a campaign without a Gameplay thread it essentially deactivates campaign tools for the campaigns tab... (I had one that was still in the Recruitment stage only, with no associated Gameplay page)

I created a Gameplay thread for that one, and it now works normally, both in Chrome and Firefox.

Yay!

GM PDK


2 people marked this as a favorite.

Huh! Nice find, PDK — that's a weird bug, but with the information you've provided it should be relatively easy to fix.

Thanks for your help!

351 to 363 of 363 << first < prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | next > last >>
Community / Forums / Online Campaigns / General Discussion / Paizo Forum Tools (Firefox / Chrome Browser Extension) All Messageboards

Want to post a reply? Sign in.
Recent threads in General Discussion